1 martie andrei

VIDEO Monica Adăscăliței, director DSP: „Se mărește capacitatea de vaccinare în municipiul Botoșani”

0 109

Prima zi de vaccinare anti-Covid din etapa a doua a debutat în municipiul Botoșani la Colegiul Gheorghe Asachi.

Prezentă la centru a fost și Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani. „120 de pacienți au fost programați pe un flux, care înseamnă o cabină, iar la acest liceu avem trei cabine. Dar astăzi, având în vedere că este prima zi, avem 120 de persoane care se vaccinează, numărul maxim va fi de 180 de persoane la acest centru, deocamdată și 60 la Dorohoi unde există o singură cabină de vaccinare”, a spus în această dimineață Monica Adăscăliței.

După amiază directorul DSP a revenit asupra acestor informații anunțând că se mărește capacitatea de vaccinare pe municipiul Botoșani. 

„Direcția de Sănătate Publică Botoșani anunță publicul că la Centrul de Vaccinare de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” a fost implementat un alt flux cu 60 de programări în plus față de cele 120 deja active.
De asemenea, pentru municipiul Dorohoi a fost reactivată platforma pentru programări. Centrul de la Sala de Sport de pe strada George Enescu nr. 53 va fi deschis de miercuri, 20 ianuarie, cu o capacitate de 60 de programări pe zi.”, a  spus Monica Adăscăliței.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata