VIDEO : Ministrul Alexandru Cuc ameninta : „Nu mai tolerăm că nu se poate, nu mai tolerez nici întârzierea la lucrări”

1 581

Prezent la Botoşani, Alexandru Cuc, ministrul transporturilor, susţine că nu va tolera nicio autoritate judeţeană să nu reabiliteze drumurile atâta timp cât au bani.

„Am decis în acest mandat să îmi petrec foarte mult timp pe șantier și în județe, pentru că bugetul național, așa um a fost construit, și vorbesc aici strict de componenta transporturi, este un buget care se va axa strict pe investițiile de infrastructură. Avem bani mulți alocați, așa că nu voi tolera să aud scuze din partea directorilor DRDP, CNAIR, CFR că nu pot fi cheltuiți banii. Le-am spus că în momentul în care vom avea un buget, pentru că știți ambiția proprie a unora de a bloca dezvoltarea României fără niciun fundament este acela de a bloca bugetul, dar asta nu ne oprește ca în momentul în care vom avea buget toate caietele de sarcini să fie pregătite pentru a fi lansate. Eu voi fi purtătorul de cuvânt al ministerului și pe ce se întâmplă, nu am nevoie să pun pe cineva în față ca să spună alte lucruri. Nu mai tolerăm că nu se poate, nu mai tolerez nici întârzierea la lucrări, vorbesc de infrastructura mare și cu siguranță mă voi apleca și pe lucrările din județe, pentru că avem foarte mulți bani, pe de o parte pentru proiectele de infrastructură mari dar și pentru componenta de întreținere. Avem o creștere de 228% la bugetul actual pentru partea de întreținere”, a spus ministrul transportului. VIDEO

1 Comentariu
  1. Gaby Spune

    Acum… Nu mai tolerezi nimic.. Nu? Este an electoral! Tare a-și vrea începute lucrările anul acesta.. Asa cum ai zis… Eu zic sigur ca nu le începi… Te împiedici în licitații și multa birocrație! În concluzie… Asa rămânem! Asi vrea totuși sa te enervezi….. Și sa începi lucrările… Deși… Nu cred! Sunteți niște „paraziți” pentru societate… Toți de la… Capitala… In frunte cu… MUSTAȚĂ.. GRACNEA! Rușine sa va fie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata