VIDEO Mihaela Huncă: „Șantaj electoral pe față, fără nicio rușine din partea guvernului PNL la Botoșani”

0 421

(CP) Șantaj electoral pe față, fără nicio rușine din partea guvernului PNL la Botoșani. Prezentă marți la Botoșani, vicepremierul a făcut publice planurile Executivului de extindere a rețelei de gaze. Vicepremierul în exercițiu a spus că abia așteapă să se încheie alegerile care, într-o realitate paralelă, probabil, să confirme guvernului Orban președintele Consiliului Județean candidatul PNL, pentru ca să dea drumul la rețeaua de gaze!

Consider că după 1989 încoace nu am avut parte de un așa șantaj electoral. Niciun guvern nu și-a permis până acum în preajma alegerilor să condiționeze public realizarea de investiții din bugetul national de rezultatul alegerilor. Ei bine, o face acum PNL-ul prin vocea vicepremierului.

Ce să înțelegem, ce să înțeleg?

Dacă botoșănenii nu votează PNL-ul nu vor avea alimentare cu gaz? Din acel miliard de euro prevăzut la nivel national pentru creșterea conectării la rețeaua de gaze din România, la Botoșani nu va ajunge nici un leu, dacă cetățenii votează orice altceva în afară de PNL? Afirmația vicepremierului cred că este fgravă!

Nu mai vorbesc de faptul că, atât vicepremierul cât și candidatul partidului lor la alegeri, au pomenit numai procente la nivel national al oamenilor care în țară nu sunt racordați la rețaua de gaze, 32 %.

Despre realitatea din județul Botoșani, niciun cuvânt pentru că nu cunosc realitatea din teren și nu au stat de vorbă cu alegătorii. Numărăm pe degete comunele din Botoșani racordate la gaz, o știți foarte bine.

Ca să concluzionez, asistăm la o politică de nivelul evului mediu atât timp cât investiții naționale sunt condiționate, public, pe față de oficiali guvernamentali, de rezulatul votului!

Comunicat de presă Mihaela Huncă Pro România

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata