parlamentare sus
achitei top

VIDEO – Ludovic Orban a promis din nou drumuri pentru Botosani: „Un proiect extrem de important pentru dezvoltarea Moldovei…”

0 315

Venit la Botosani cu ocazia unei intalniri electorale premierul Ludovic Orban a promis din nou investitii masive in infrastructura Moldovei, si implicit a judetului Botosani.
Premierul i-a avut alaturi pe Costel Șoptică, Cătălin Flutur dar si pe Ionel Dancă, șeful său de cancelarie și deputatul Ioan Bălan. In cadrul conferintei de presa premierul a promis investitii in infrastructură, urmand a fi realizate șase tronsoane de autostradă sau drumuri expres. Acesta a dat ca surse de finanțare un program de reziliență și recuperare de 30 de miliarde de lei dar și bugetul UE din exercițiul financiar 2021 – 2027. „Astăzi pe toate tronsoanele, șase la număr, de pe drumul expres care va avea fie profil de drum expres, fie de autostradă care fac legătura între Ploiești sunt semnate contractele a studiilor de fezabilitate și proiectelor tehnice. Chiar dacă această autostradă nu va trece prin Botoșani, există un proiect de conectare a autostrăzii printr-un drum expres care să asigure conectarea județului Botoșani la autostrada de pe coridorul 4 pan-european”, a spus Ludovic Orban, ce a adaugat ca si drumul Botosani – Tg. Frumos se va realiza in cel mai scurt timp. „Un proiect extrem de important pentru dezvoltarea Moldovei și județul Botoșani, aici deja există contract semnat pentru proiectare și construcție, este modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos. Acest drum este un drum de legătură important între Botoșani și Iași, un drum care a fost lăsat de izbeliște, care se află într-un stadiu avansat de degradare și putem să spunem că va fi modernizat că există un contract semnat pentru execuție, fiind la acest moment în faza de proiectare”, a adaugat premierul României.

 

psd parl jos

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata