VIDEO Incendiu la un depozit de furaje. Pompierii au intervenit trei ore pentru stingerea incendiului

0 228

Odată cu venirea toamnei, gospodarii se ocupă de curățarea grădinilor și, uneori, dau foc vegetației uscate sau gunoaielor de prin curte.

Le reamintim că trebuie să aibă mare grijă, să nu folosească focul deschis aproape de casă, alte magazii sau depozite de furaje pe care le au în gospodărie pentru a nu provoca un incendiu și să supravegheze în permanență focul, până când acesta a fost stins în totalitate.

Depozitul de furaje al unui localnic din Gârbești, comuna Todireni, a ars ca o torță, aseară. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat. Din cauza vântului, flăcările s-au extins la depozitul de nutrețuri. Mai bine de trei ore au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Todireni, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și un buldoexcavator, pentru a stinge incendiul și a proteja construcțiile din gospodărie.Au ars 130 baloți mari și 1000 de baloți mici.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata