parlamentare sus
achitei top

VIDEO – FOTO : Doctorul Doina Hrehoret, „medicul din echipa de îngeri de la Fundeni” a primit titlul de Cetățean de Onoare a municipiului Botoşani

0 468

Momente emoţionante azi în sala de şedinţe a Consiliului Local Botoşani. Invitată a fost doctorul Doina Hrenoreţ medic la Institutul Clinic Fundeni cea care a primit titlul de cetățean de onoare a municipiului Botoşani.
Vizibil emoţionată medicul din „echipa de îngeri” a  i-a avut alături în sală pe părinţi dar şi pe cei care au o nouă şansă la viaţă datorită măiestriei doctorului botoşăneanul. Un mesaj a primit medicul botoșănean a fost de la profesorul Irinel Popescu, șeful clinicii unde aceasta profesează. Medicul chirurg Doina Hrehoreț este unul ditre cei patru chirurgi din România care fac transplant hepatic, pe care pacienţii săi o privesc ca pe o zână care minuni. „Este o zi specială pentru mine, pentru că sunt alături de dv, specială pentru că este o încununare a muncii mele și vă mulțumesc pentru aprecieri. M-a emoționat șeful meu, credeam că nu știe, eu nu i-am spus. Mi-am cerut doar o zi de concediu. Mi se părea că mă laud dacă spun ce eveniment voi trăi astăzi”, a spus medicul Doina Hrehoret .Doina Hrehoreț s-a născut în Botoșani pe 26 noiembrie 1967, iar titlul de Cetățean de onoare îi va fi acordat ”pentru activitatea și performanțele obținute în transplantul hepatic”.

psd parl jos

Ea este singura femeie din cvartetul de chirurgi de elită români şi singura femeie din Europa de Est care face transplant hepatic.

VIDEO mesaj Irinel Popescu 

VIDEO Doina Hrehoret 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata