pas top

VIDEO – Expozitie inedita la Muzeul Ţăranului din Flămânzi: „Analogii simbolice: Civilizaţia Cucuteni-Civilizaţia tradiţională românească”

0 641

Muzeul Judeţean Botoşani în colaborare cu Muzeul Ţăranului din Flămânzi a organizat o expoziţie inedita „Analogii simbolice: Civilizaţia Cucuteni-Civilizaţia tradiţională românească”. Vernisajul a avut loc joi de la ora 12.00, la Muzeul Ţăranului din Flămânzi, strada 1907, nr. 119, cu respectarea tuturor masurilor de protectie sanitara în vigoare. Expoziţia este organizată de muzeograf Adela Kovacs, conservator Alexandru Nechifor, de la Muzeul Judetean si muzeograf Gheorghe Nistor, Muzeul Ţăranului din Flămânzi. Expoziţia cuprinde piese aparţinând civilizaţiei Cucuteni, din patrimoniul Muzeului Judeţean Botoşani, fiind subliniata importanta acestor vestigii dar si ecourile culturale peste veac ce le-au produs.

Acest proiect nu-l puteam realiza decat prin dumneavoastra, si prin acest parteneriat va multumim ca sunteti activi prin ceea ce trebuie sa realizati” a multumit reprezentantilor Muzeului Judetean primarul orasului Flamanzi Dan Oloeriu. La invitatia primarului au raspuns si prefectul Dan Nechifor dar si suprefectul Aneta Gireada.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata