VIDEO Eșec și la ședința de CL convocată de liberali pentru CA-ul de la Eltrans. Flutur :”Nu se poate ca de șase luni sa fie această situație”

0 309

Eșec și la ședința de Consiliul Local convocată de liberali pentru constituirea Consiliului de Administrație de la Eltrans.

După ce ieri la ședința convocată de primarul Cosmin Andrei proiectul a fost respins la ședința convocată azi au fost prezenți toți aleșii liberali, Marcel Ghiorghita de la USR și Liviu Toma de la Pro-România. Cei 11 aleși prezenți nu au asigurat cvorumul necesar pentru ca ședința să poată avea loc. Deși a semnat pentru pe conocatorul pentru ședința Raluca Curelariu de la USR nu a fost prezentă. Cătălin Flutur susține ca cei de la PSD încalcă legea și nu poate explica de ce Raluca Curelariu nu a fost le ședință. „Eu insist ca trebuie Consiliul de Administrație. Nu se poate ca de șase luni sa fie această situație…Ceva trebuie sa se întâmple la Eltrans situația nu poate rămâne așa. Trebuie sa se întâmple ce trebuie legal.”, a spus Cătălin Flutur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata