VIDEO Dorin Birta, vicepreședintele CJ, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți: „Încurajez toți tinerii absolvenți să profite de oportunitățile care le stau la dispoziție”

0 177

Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean, a participat la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți acțiune pe care o consideră un eveniment emblematic pentru tinerii noștri botosăneni, care marchează un pas important în călătoria lor profesională.

 „A fost o oportunitate pentru tineri de a cunoaște așteptările și profilul fiecărui loc de muncă, oferindu-le o perspectivă clară asupra ceea ce înseamnă să construiești o carieră solidă în județul nostru.

 Această inițiativă, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, reprezintă un exemplu elocvent al sprijinului constant și colaborării dintre instituțiile locale și sectorul privat, pentru dezvoltarea tinerilor și a comunității noastre.

  M-am bucurat să văd entuziasmul și implicarea tinerilor, ceea ce demonstrează dorința lor de a contribui activ la dezvoltarea socio-economică a județului. Felicitări echipei AJOFM Botoșani pentru această organizare impecabilă și pentru punerea în contact a tinerilor cu potențialii angajatori. Încurajez toți tinerii absolvenți să continue să-și urmărească visele și să profite de oportunitățile care le stau la dispoziție.”, a spus Dorin Birta.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata