VIDEO Doina Federovici, PSD Botosani, : „A fost o campanie agresivă…Le mulțumim tuturor botoșănenilor”

0 1.134

Preşedintele PSD Botoşani Doina Federovici a ţinut să le mulţumească botoşănenilor pentru votul de duminică. Senatorul a declarat că PSD va face opoziţie şi va taxa orice măsură luată împotriva botoşănenilor.

„Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatele din secțiile de votare de pe raza județului Botoșani, să le centralizăm și în final să diseminăm rezultatele pe județul Botoșani. A fost o campanie grea, a fost o campanie agresivă din partea celor din eșichierul politic de dreapta. Noi vrem să le mulțumim tuturor botoșănenilor în primul rând pentru că s-au prezentat la vot. Să le mulțumim tuturor colegilor noștri care au făcut campanie electorală, care au mers în fiecare localitate, care au mers în fiecare sat și au discutat cu oamenii și au transmis mesajul nostru și ceea ce ne-am fi dorit noi să realizăm dacă aveam președintele nostru la Cotroceni, un președinte social democrat.

În altă ordine de idei PSD este și acum în opoziție și ceea ce putem spune extrem de clar și apăsat este următorul aspect: vom monitoriza extrem de atent toate mișcările care vor fi făcute de domniile lor, atât în Guvern cât și în Parlament. Și vom sancționa extrem de dur, de fiecare dată dacă vor implementa măsuri împotriva românilor, împotriva botoșănenilor. Noi am demonstrat ce am făcut în 3 ani de guvernare, la nivel de țară și la nivelul județului Botoșani. Ați văzut și dv. domniile lor nu au mai ținut nici măcar o ședință de Guvern din data de 13 noiembrie. Au fost prioritare cu totul și cu totul alte lucruri, nu guvernarea țării. Ministerele sunt blocate, au spus că fac tot felul de audituri la nivelul instituțiilor deconcentrate și ale ministerelor, deci este clar că au alte priorități, mai puțin bunăstarea românilor”, a declarat Doina Federovici.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata