VIDEO Doina Federovici despre lucrările la drumul Botoșani-Tg. Frumos și Botoșani-Ștefănești : „Le-a luat colegilor liberali nici mai mult nici mai puțin decât opt luni pentru o semnătură”

0 567

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a declarat azi alături de Marcel Ciolacu, președintele PSD, că lucrările la drumul Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești trebuie să înceapă în cel mai scurt timp.

Aceasta a susținut clar ca acestea sunt investiții la cheie lăsate de PSD iar liberalilor le-a fost nevoie de opt luni pentru o semnătură.

”Sunt cele două mari investiții promovate și lăsate la cheie de Partidul Social Democrat. Știți foarte bine că pentru cele două investiții le-a luat colegilor liberali nici mai mult nici mai puțin decât opt luni pentru o semnătură și nici în acest moment nu este gata proiectarea. Sunt investițiile PSD lăsate la cheie pe care așteptăm în cel mai scurt timp posibil să înceapă pentru că botoșănenii s-au săturat să aștepte. Mai mult decât atât, am văzut cum au transmis în media locală că au prins sumele în bugetul de stat. Erau obligați să prindă aceste sume în buget pentru că vorbim despre investiții în continuare. Dacă în acest moment se lucrează la proiectare trebuie să prinzi și sumele în buget, nu cum au făcut anul trecut când au uitat să prindă finanțarea pentru Botoșani-Ștefănești. 85% din aceste sume vor fi sume europene, așa cum am reușit noi să includem proiectul Botoșani-Ștefănești pe fonduri europene”, a declarat Doina Federovici.

Declarațiile au fost făcute în cadrul conferinței de presă la care au fost prezenți și Marcel Ciolacu, președintele PSD, Gabriela Firea, senator PSD și primarul Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata