VIDEO Distincții acordate azi de ministrul Raluca Turcan și consilierul Sergiu Nistor pentru Teatru Mihai Eminescu și Teatru Vasilache

0 351

Distincții acordate azi de ministrul Raluca Turcan și consilierul prezidențial Sergiu Nistor pentru Teatru Mihai Eminescu și Teatru Vasilache.

Acestea au fost acordate de ministrul culturii Raluca Turcan iar decretele semnate de președintele Klaus Iohannis au fost citite de consilierul prezidențial Sergiu Nistor. Ceremonia a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local de la Primăria municipiului Botoșani. Ministrul Raluca Turcan a fost întâmpinată la primărie de primarul Cosmin Andrei și viceprimarul Liviu Toma.

În cuvântul său ministrul Raluca Turcan a precizat că distincțiile sunt acordate la propunerea istoricului Gheorghe Median.

In sala au fost prezenți salariații celor două instituții de cultură dar și președintele Consiliului Județean Botoșani Doina Federovici, prefectul Sorin Cornilă, subprefecții Paula Berențan și Tiberiu Manolache, directori ai instituțiilor de cultură botoșănene.

Distincțiile au fost conferite de președintele României, dl. Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Culturii Naționale pentru:

Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Vasilache” din Botoșani – Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofiţer, Categoria D – „Arta spectacolului” – Marius Rogojinschi, manager Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” Botoșani

Teatrul ,,Mihai Eminescu” din Botoșani – Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofiţer, Categoria D – „Arta spectacolului” – Alexandru Vasilachi, manager la Teatrul ”Mihai Eminescu” Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata