Aldet

VIDEO – Discurs politic al primarului Flutur de 1 Decembrie : „Întreaga societate românească respiră un aer proaspăt. Avem un președinte proaspăt ales și un nou Guvern”

0 151

Ca în fiecare an de 1 Decembrie la manifestările din Centru Vechi a luat cuvântul şi primarul Cătălin Flutur. Acesta a avut un discurs politic în care a amintit de instalarea unui nou Guvern şi realegerea preşedintelui Klaus Iohannis.

„Primul an al celui de-al doilea secol al României mari, pe care tocmai l-am încheiat, a fost din multe puncte de vedere, un an al relansării spiritului românesc. Al recăpătării speranței și încrederii în viitor. Un an în care am simțit cu toții că mândria de a fi român, nu este doar o expresie golită de conținut, folosită de politicieni în pompoase discursuri demagogice. Întreaga societate românească respiră un aer proaspăt. Un suflu nou. Și are un nou orizont de așteptări și speranțe. La finele primului an din cel de-al doilea veac al României mari și la 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989, avem un președinte proaspăt ales și un nou Guvern. Tocmai în expresia spiritului nou la care m-am referit, ce a cuprins o majoritate covârșitoare a românilor, a noastră, a tuturor. Personal consider că avem motive întemeiate să privim cu speranță și optimism la viitor. Și vă îndemn să împărtășiți această încredere, că lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru români, pentru noi, botoșănenii”,  a spus Cătălin Flutur.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata