VIDEO : Debransari de la apa cu executorul judecatoresc si jandarmii

0 410

Reprezentanții Nova Apaserv însoțiți de executorul judecătoresc şi jandarmi au mers la şase adrese marți pentru debranşări din cauza datoriilor.  Cinci familii din municipiul Botoşani şi una din oraşul Bucecea s-au aflat pe lista celor care ar fi trebuie să fie debranşați. Dintre aceștia doar  la o singură familie aceștia au găsit pe cineva acasă și au intrat în apartament și l-au debranșat de la rețea.

Prima oprire a fost pe strada Colonel Tomoroveanu nr. 17, ap. 93, Botoșani. Aici a deschis un bărbat care a încercat să explice că ar avea un grafic de eșalonare și că achită pe loc 300 de lei. Datoria acestuia la operatorul de apă este de 2.317 lei.

La următoarele adrese la care au mers cei de la apă, executorul judecătoresc și jandarmii nu a fost găsită nicio persoană. Astfel nu au găsit pe nimeni pe strada Prieteniei, nr. 10, sc. A, ap. 31, Botoșani unde debitul este de 5.880 de lei ,  strada Primăverii, nr. 12, sc. B, ap . 4, Botoșani cu un debit de 5.162 de lei,  aleea Parcul Tineretului, cămin, ap. 20, Botoșani 3.410 lei  și aleea Parcul Tineretului, cămin, ap. 14, Botoșani 2.661 de lei. La aceste ultime adrese vecinii au precizat că cei care locuiesc acolo sunt plecați în străinătate iar la o adresă nu mai locuiește nimeni pentru că cei care au stat au fost evacuați. „Persoanele au fost informate că vom veni azi pentru debranşare. Unde nu am găsit pe nimeni am lăsat o nouă înştiințare şi vom reveni la o dată ulterioară să vedem ce se întâmplă. Nu este o regulă de câte ori putem veni. Ultima soluție se poate ajunge şi la spartul uşii”, a spus executorul judecătoresc.

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata