VIDEO – Daniel Caslariu, in fata consilierilor judeteni: „Cu ce am greșit noi că trebuie să circulăm, în fiecare zi, pe așa drum?”

0 676

VIDEO CASLARIU IN SEDINTA CJ

Daniel Caslariu, unul dintre inițiatorii protestul din data de 5 iulie a venit joi la ședința de Consiliu Județean pentru a le atrage inca o data atentia consilierilor care este starea drumurilor din judet. Acesta a împărțit mai multe fotografii cu drumurile județene și naționale din zona de sud a judetului.
“Cu ce am greșit noi că trebuie să circulăm în fiecare zi pe așa drum. Cu ce am greșit noi că trebuie să plătim roviniete. Aveți niște poze, să vedeți cum arată un drum în 2019. Eu v-aș invita pe toți, dacă aveți curajul, să vedeți cum arată un drum. Întrebarea mea este când încep plombările. S-au făcut niște găuri pentru plombare de două luni. Aveți o putere, vreau să insistați la firme măcar să plombeze”, a spus Daniel Câșlariu în ședința de Consiliul Județean. Dupa ce l-a ascultat exact 3 minute Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, a spus ca vor fi facute demersuri pentru ca drumurile sa fie plombate, insa intarzierile sunt datorate aspectelor legislative. La iesirea din sedinta intrebat daca a fost multumit de raspuns Caslariu a spus ca daca nu vor fi luate masuri intentioneaza sa faca actiuni mai grave cum ar fi blocarea drumului national in Trusesti, asumandu-si chiar si intocmirea unui dosar penal.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata