VIDEO Creșa municipală a fost arondată la Grădinița 23. Salariații și-ar fi dorit să rămână în administrarea municipalității

0 858

Creșa municipală a fost arondată la Grădinița 23. Salariații și-ar fi dorit să rămână în administrarea municipalității. Decizia a fost luată de aleșii locali după ce la nivel național a fost decis ca toate creșele trebuie să funcționeze pe lângă unități de învățământ preșcolar cu program prelungit.

Până acum creșa municipală se afla în subordinea municipalității, respectiv în cea a Direcției de Asistență Socială. Salariații au trimis un memoriu primarului Cosmin Andrei prin care au solicitat găsirea unei posibilități pentru a rămâne în continuare în subordinea DAS. Solicitarea a fost prezentată și consilierilor locali. Dorin Burlacu, directorul DAS,a solicitat la rândul său același lucru și în cadrul ședinței, prezentând o serie de explicații în acest sens.

După explicațiile date de directorul DAS au luat cuvântul și consilierii liberali Cătălina Lupașcu și Cătălin Flutur dar și primarul Cosmin Andrei. Explicațiile legale au fost oferite de secretarul Ioan Apostu. În final aleșii locali au aprobat arondarea creșei municipale la Grădinița 23.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata