parlamentare sus
achitei top

VIDEO Cosmin Andrei după un tur cu bicicleta alături de Vali Catargiu „Botoșaniul va avea mai multe piste pentru bicicliști!”

1 168

Viceprimarul Cosmin Andrei, candidatul PSD la alegerile locale pentru funcția de primar, a dezbătut azi una dintre problemele cu care se confruntă pasionații de ciclism din municipiul Botoșani.

Astfel acesta a acceptat invitația lui Vali Catargiu, botoșăneanul care a înconjurat Marea Neagră pe bicicletă. Cei doi  au făcut o plimbare pe bicicletă de la Primărie pana la Parcul de Agrement Cornișa. Lipsa unui culoar pentru biciclete pe Pietonalul Unirii și lipsa unei pasarele peste drumul Botoșani – Suceava au fost câteva dintre problemele identificate de aceștia. Pe bicicletă împreună cu Vali Catargiu, pentru a vedea cum pot ajunge bicicliștii astăzi din centrul orașului la Cornișa. Botoșaniul va avea mai multe piste pentru bicicliști!” a fost mesajul lui Cosmin Andrei. 

Pe bicicletă împreună cu Vali Catargiu, pentru a vedea cum pot ajunge bicicliștii astăzi din centrul orașului la Cornișa.Botoșaniul va avea mai multe piste pentru bicicliști!

Publicată de Cosmin Andrei – Candidat Primăria Botoșani pe Luni, 21 septembrie 2020

 

 

 

 

 

1 Comentariu
  1. Petre Spune

    Asa cum au facut si drumul Botosani-Tg Mures asa or sa faca si piste pentru biciclisti……

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata