VIDEO-Copresedintii AUR au venit la Botosani. „Se instituie măsuri care îngrădesc drepturile românilor”…”Botoșănenii nu sunt cei mai proști dintre români”

0 172

Copreședinții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), au venit la Botoșani, cei doi aflându-se într-un turneu în județele din Moldova. Cei doi au participat alături de parlamentarii botoșăneni AUR  senatorul Dorinel Cosma și deputatul Lucian Feodorov la o conferință de presă.

Una dintre temele abordate a vizat drepturile și libertățile românilor astăzi în contextul pandemiei, respectiv al obligativității vaccinării împotriva SARSCOV 2.

 

„Ne-am propus să facem acest turneu în Moldova pentru a lua contact cu oamenii și să ne dăm seama dacă românii conștientizează situația în care se află. Instaurarea unei noi dictaturi prin aplicarea unei false relaxări, dar în fapt restricționată pe o falsă problemă medicală. În fapt se instituie măsuri care îngrădesc drepturile românilor. Cu siguranță, pașaportul de vaccinare va fi introdus și în România, fără nicio justificare științifică. Se fac raportări de decese care au avut loc cu mult timp în urmă, dar fără să existe vreun fel de justificare. Vom depune un proiect legislativ care să elimine discriminarea între cei vaccinați și cei nevaccinați”, a declarat Claudiu Târziu.

„Fiecare persoană trebuie să decidă în nume propriu, dacă vreau sau nu să se vaccineze. S-ar putea ca botoșănenii să fi luat o decizie bună în momentul în care au decis să nu se vaccineze. Vreau să transmit botoșănenilor că nu sunt cei mai proști dintre români, cei mai dezinformați dintre români, cei mai săraci dintre români așa cum sunt portretizați de niște domni care vremelnic dețin puterea la București. Botoșani-ul a fost un centru al românității, a dat României moderne personalități importante și faptul cum este pusă anatema în Botoșani și Suceava, unde o să ajungem azi și mâine este de-a dreptul grețos, scârbos și de neacceptat” a spus George Simion.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata