parlamentare sus
achitei top

VIDEO – Conducerea PSD alaturi de candidatii din Botosani – Vizita la Sendriceni

0 173

O delegaţie de la nivel central al Partidului Social Democrat a venit vineri la Botoşani.  Preşedintele PSD Marcel Ciolacu însoţit de secretarul general al PSD Paul Stănescu și Vasile Dâncu au vizitat în această după amiază două obiective de investiții din comuna Șendriceni, respectiv şcoala generala „Alecu Ivan Ghilia” și cămin cultural, investiții demarate în perioada guvernării PSD. La Sendriceni cei din conducerea PSD au promis ca dupa ce se vor finaliza lucrarile la caminul cultural biblioteca din aceeasi incinta va fi dotata cu mobilier si carti pe banii PSD-ului. „Guvernul a pasat toată răspunderea deschiderii școlilor către autoritățile locale. Dar doar răspunderea, fără să le dea niciun ban! 

psd parl jos

Primarii noștri și-au făcut treaba, în condiții foarte grele, astfel încât copiii să se întoarcă în siguranță la școală. Guvernul mai mult i-a încurcat cu tot felul de norme și măsuri aberante. 

Am fost azi la Șendriceni, în județul Botoșani, unde primarul a reușit să acceseze fonduri și să facă o școală modernă. Copiii au aici condiții ca la oraș. 

Guvernul când are de gând să își respecte promisiunile?! Să trimită odată tabletele și măștile? Și să dubleze alocațiile?! 

Au furat tot ce au împrumutat! În rest, nimic!”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata