VIDEO – Catalin Flutur la intalnirea cu ministrul Fondurilor Europene: „Apreciez inițiativa pentru că este o șansă pentru noi și o voi sprijini din actuala poziție”

0 310

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a multumit pesedistilor ca a fost invitat la intalnirea cu ministrul Fondurilor Europene, sustinand inițiativa PSD de a înființa
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Dezvoltare sustenabilă și Integrată în Țara de Sus, asociatie menita sa faciliteze absorbtia de fonduri europene. ”În urmă cu ceva timp, am fost declarată printr-o hotărâre de guvern zonă defavoriozată, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Ni s-a confirmat doar ceea ce știm. Sunt onorat și mulțumesc celor care m-au invitat, sunt onorat că stau în poziția aceasta și la masa aceasta, cu toate că vă spun sincer aș vrea stau la masa bogaților și la masa cu bucate, dar este o onoare pentru mine să stau alături de dvs și vreau să vă spun că apreciez inițiativa. Chiar dacă a venit mai târziu, este bine că a venit, Apreciez inițiativa pentru că este o șansă pentru noi și o voi sprijini din actuala poziție. Interesul nostru la Botoșani este să dezvoltăm județul, eu implicit orașul, și mai puțin ne interesează cine ne ajută. Ideea este că cei care își doresc să ne ajute, să ne ajute. Sper ca exercițiul financiar 2021-2027 să fie de mare succes și banii respectivi chiar să ajungă în România”, a spus Cătălin Flutur.

VIDEO CATALIN FLUTUR

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata