VIDEO – Catalin Flutur, dupa sedinta de CL ratata din lipsa de cvorum : „Această problemă este foarte gravă”

0 697

Primarul municipiului Cătălin Flutur, s-a arătat nemulţumit de modul în care aleşii locali social democraţi înţeleg că trebuie făcută administraţie locală şi susţine că prin neperezentarea lor la şedinţa de azi demonstrează că au anumite interese. „Noi am încercat pe ultima sută de metri să rezolvăm această problemă care este foarte gravă, că devine un pericol pentru funcţionarea Urban Serv. Din păcate, nu a fost cvorum, nu înţeleg, aici sunt mult mai multe lucruri şi interese. S-ar părea că sunt interese, dacă nu se doreşte ca această societate să funcţioneze. Societatea nu are Consiliu de Administraţie în momentul ăsta, toată lumea se judecă cu toată lumea, directorii între ei, CA cu directorii, AGA nu-şi face datoria”, a declarat Cătălin Flutur.

Acesta a reamintit ca încă de la esemnarea reprezentanţilor CL în AGA de la cele patru societăţi a spus că totul s-a făcut în mod ilegal şi greşit pentru că, potrivit legii, trebuiau numiţi doi consilieri locali, unul de la PSD, unul de la PNL, ori social demoncraţii au numit câte doi consilieri PSD la fiecare societate. „Bănuiesc că nu ajungeam la aceste situaţii. Cineva era în stare să-i tragă de mânecă sau reuşeam să ne punem oameni valoroşi, oameni care ştiu să facă administraţie în AGA la cele patru societăţi”,  a precizat primarul municipiului.

Edilul susţine că în condiţiile în care expiră valabilitatea liniei de creditare, Urban Serv trebuie să returneze băncii 2,5 milioane de lei, bani care au fost cheltuiţi, fapt ce ar conduce la blocarea activităţii. „Logic şi firesc pentru mine ca primar a fost să convoc şedinţa şi să aprobăm un lucru relativ simplu, lucru care nu afecta pe nimeni pentru că şi Eltrans şi Modern Calor au linie de credit şi nu s-a ajuns în situaţia asta”, a spus  Cătălin Flutur.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata