VIDEO Campanie electorală în CL: A fost stabilit nivelul taxelor și impozitelor locale pentru anul viitor

0 361

Campanie electorală în ședința de Consiliu Local pe tema taxelor și impozitelor locale. Unul dintre proiectele dezbătute de aleșii locali a vizat stabilirea impozitelor și taxelor locale în municipiul Botoșani pentru anul viitor. Propunerea de proiect a fost făcută de primarul Cosmin Andrei.

Primul care a luat cuvântul și care a venit cu un amendament la proiectul edilului a fost consilierul liberal Cătălin Flutur.

A intervenit primarul municipiului Cosmin Andrei care a precizat că taxele și impozitele locale se vor indexa doar cu indicele de inflație, conform legislației în vigoare.  Indexarea anuală obligatorie prin lege prevede creșteri de 0.45% din impozitul actual pentru clădirile nerezidențiale și 0.11% pentru clădiri rezidențiale.

A fost supus la vot inițial amendatul propus de Cătălin Flutur, care a fost respins cu zece voturi pentru, opt voturi nu și patru abțineri.

A urmat votul pe proiectul propus de primarul Cosmin Andrei. Acesta a fost aprobat cu 12 voturi pentru, patru voturi împotrivă și șase abțineri.

 

simio cosma

Amendament propus Cătălin Flutur

Vot amendament propus consilier Cătălin Flutur

Vot final proiect:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata