VIDEO Blocurile de locuințe sociale din Botoșani, dezinfectate de municipalitate

0 291

Municipalitatea botoșăneană și SC Locativa SA, cu ajutorul personalului DSPSA Botoșani, efectuează în aceste zile dezinfecția sistematică a spațiilor comune din blocurile de locuințe sociale din municipiu, ca măsură de protecție a populației împotriva răspândirii covirusului COVID 19.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că operațiunea a început, marți , cu spațiile de la Textila, cu cele din fostul sediu al SC Nova Apaserv și cele de pe Strada Octav Onicescu și va continua miercuri, 18 martie, cu spațiile de la Condacia, cu cele de pe Strada Soldat Ion Elefterescu și din Parcul Tineretului.

„Ca primar al municipiului, recomand insistent ca toate asociațiile de proprietari din Botoșani să ia în considerare în această perioadă posibilitatea de a utiliza fondurile de rezervă de care dispun pentru a asigura dezinfecția temeinică a spațiilor comune din toate blocurile din oraș.

Nicio măsură pe care o putem aplica pentru a bloca transmiterea coronavirusului nu trebuie omisă!” a spus Cătălin Flutur.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata