VIDEO : Aplauze si sala arhiplina la spectacolul de deschidere a stagiunii pentru Rapsozii Botosanilor

0 1.127

Sală arhiplină și aplauze îndelungi la regalul artistic oferit botoșănenilor de membrii orchestrei Rapsozii Botoșanilor. Sâmbătă seara sala Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu a fost plină de iubitorii de folclor autentic ce au fost prezenţi la spectacolul „Cânt și joc de pe la noi”. Manageriaţi de Dan Doboş, soliştii vocali şi instrumentali au fost la înălţime, fiind răsplătiţi cu flori şi aplauze. „Vă mulţumesc tuturor că aţi fost şi sunteţi alături de Rapsozii Botoşanilor şi sper că veţi şi anul viitor când orchestra va împlini 50 de ani de activitate. Mulţumiri Consiliului Judeţean şi domnului preşedinte Costică Macaleţi şi tuturor celor ce lucrează la această instiuţie pentru că dacă noi nu am fi sub tutela lor nu am exista. Existăm şi datorită dv-tră şi aplauzelor dv-tră pe care le primim de fiecare dată”, a spus la începutul spectacolului vizibil emoţionat Dan Doboş, managerul Rapsozilor.

 

Programul a fost deschis de două tinere soliste ale Rapsozilor, Loredana Călin şi Alina Huţu.

Au urmat soliştii vocali şi instrumentişti Constantin Petrescu, Ion Oloieru, Ionuț Scripcariu, Alexandru Todirel Marin și Mitică Ștefan, Petronela Rusu, Elena Mândrescu, Laura Ştefănescu şi Ciprian Potoroacă.

Finalul spectacolului a aparţinut celor două doamne ale folclorului moldovenesc Daniela Condurache şi Sofia Vicoveanca.

În final toţi soliştii au fost felicitaţi pentru munca depusă de preşedintele Consiliului Judeţean Costică Macaleţi, care a asistat alături de vicepreşedintele CJ Constantin Toma, la tot programul.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata