VIDEO Aleșii locali au mai aprobat o hotărâre pentru reorganizarea Direcției condusă de liberalul Eugen Țurcanu

0 226

Aleșii locali au mai aprobat o hotărâre pentru reorganizarea Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement.

În ședința de luni aceștia au decis completarea cu doi aleși locali pentru comisiile de predare-primire pentru punerea în aplicare a dispozițiilor hotărârii de CL privind reorganizarea DSPSA prin divizare parțială, reorganizarea Serviciului Public de Administrare Piețe, Obor și Cimitire.

Prezent la ședință consilierul local Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, a solicitat retragerea punctului de pe ordinea de zi a ședinței, motivând o acțiune în instanță.  A lămurit situația Ion Apostu, secretarul primărie. „Hotărârea de CL este în vigoare chiar  dacă există un proces pe rolul Tribunalului Botoșani care a fost înregistrat pe data de 5 octombrie. Acesta urmează să fie soluționat, dar din punctul meu de vedere nu sunt întrunite cele două condiții cumulative ale legii contenciosului administrativ pentru pentru a se dispune suspendarea executării hotărârii. Hotărârea a primit avizul de legalitate și poate fi supusă analizei și dezbaterii dv-tră”, a precizat Ion Apostu.

 

În această situație Eugen Țurcanu a anunțat că nu dorește să fie membru al comisiei de predare.

Viceprimarul Bogdan Buhăianu a făcut propunerile pentru cele  două comisii, propuneri care au fost supus votului secret al aleșilor locali:

Comisia de predare

  • Raluca Curelariu președinte – 16 voturi
  • Gabriel Tănase membru  – 15 voturi

Comisia de recepție

  • Buliga Marius președinte – 14 voturi
  • Miluță Timofti membru – 14 voturi

Proiectul a fost aprobat cu 14 voturi pentru, 6 abțineri și un vot împotrivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata