VIDEO A început maratonul vaccinării la Cornișa. Directorul DSP: „Sperăm să venim în sprijinul oamenilor care nu au reușit să se programeze în platformă… „

0 526

De vineri dimineață a început maratonul vaccinării la Cornișa.

Botoșănenii au dovedit că doresc să se vaccineze în primele două ore  24 de persoane fiind vaccinate în centrul ce funcționează la Patinoarul de la Parcul de Agrement Cornișa.

”La prima oră s-au vaccinat 24 de persoane, fără probleme post vaccinare. Sperăm, în continuare, ca populația județului Botoșani, și chiar din județele vecine, să se prezinte la Cornișa pentru vaccin. Sperăm să venim în sprijinul oamenilor care nu au reușit să se programeze în platformă și nici medicii de familie nu au reușit să-i programeze, iar cu această ocazie, prezentându-se fără programare și doar cu buletinul, să se vaccineze cât mai multă lume în acest weekend, la Botoșani”, a declarat medicul Monica Adăscaliței, directorul DSP Botoșani.

Prezent la centru de vaccinare a fost și prefectul Dan Nechifor. ”Sunt convins că va fi un succes și cred că este un exemplu bun pe care să îl implementăm și în alte orașe din județul Botoșani”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a fost și el la centru. „Persoanele nu  mai trebuie să se înscrie pe platformă și cred că acesta este motivul pentru care sunt prezenți într-un număr atât de mare și este rețeta succesului. Ar trebuie regândit sistemul în care se pot face vaccinări fără programare. Ei consideră facil să se vaccineze cu simpla prezență cu actul de identitate, unde sunt înființate aceste centtre de vaccinare”, a spus primarul municipiului Cosmin Andrei.

Botoșănenii vor fi imunizați cu vaccinul Pfizer, începând de vineri, 7 mai, de la ora 09.00 până la ora 20.00. Sâmbătă (8 mai) și duminică (9 mai), programul de vaccinare se va desfășura între orele 08.00-20.00.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata