VIDEO A fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare la Teatrul Mihai Eminescu

0 578

Azi a fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor de reabilitare la Teatrul Mihai Eminescu. Lucrările vor fi efectuate de Asocierea SC D&D Construct SRL – SC Aedificium Projektentwicklung SRL Cluj cu subcontractanții: SC Intelitech Group SRL Botoşani, SC Meridian SRL Botoşani, SC Sigma Instalgaz SRL Botoşani, SC Ice Computers SRL Botoşani, SC Danignisim SRL Suceava.

„Mulțumesc echipei care s-a ocupat bunul mers al acestei licitații, pe care am atribuit-o cu greu, după un demers care a început încă din anul 2013, atunci când s-a semnat un contract de finanțare pentru restaurarea Teatrului „Mihai Eminescu”, cu o valoare de 21 milioane de lei, plus 2% de la bugetul local. A mai fost apoi un contract, pentru că s-au descoperit o serie de inadvertențe la Teatrul „Mihai Eminescu” și s-a făcut consolidarea pentru tot ceea ce a însemnat structura de rezistență, consolidare care s-a închis în acest mandat și fără de care nu puteam să continuăm lucrările de reabilitare. Au fost apoi organizată o licitație care nu a avut niciun câștigător, dar iată, după aceste demersuri, care s-au întins pe parcursul mai multor ani, suntem astăzi aici într-un moment bun pentru municipiul Botoșani în care începem lucrările la Teatrul Mihai Eminescu și cu ajutorul lui Dumnezeu le terminăm în decembrie 2023”, a declarat primarul municipiului Cosmin Andrei.

Lucrările trebuie finalizate până la finalul anului 2023.

Valoarea contractului este de 42.987.799 de lei fără TVA. Valoarea inițială a lucrărilor a fost de 47,5 milioane de lei, însă a fost diminuată la 42,9 milioane lei, fără TVA

simio cosma

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata