VIDEO A fost anunțat constructorul care a câștigat licitația pentru lucrările la Teatrul Mihai Eminescu

0 974

Primarul municipiului Cosmin Andrei a anunțat azi câștigătorul licitației organizată pentru lucrările de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu.

Din cele cinci oferte depuse câștigătoare a fost desemnată Asocierea SC D&D Construct SRL – SC Aedificium Projektentwicklung SRL Cluj cu subcontractanții: SC Intelitech Group SRL Botoşani, SC Meridian SRL Botoşani, SC Sigma Instalgaz SRL Botoşani, SC Ice Computers SRL Botoşani, SC Danignisim SRL Suceava.

„Azi am finalizat licitația de la Teatrul Mihai Eminescu și avem un câștigător. După ce precedenta licitație a fost anulată, a fost un efort considerabil al colegilor noștri. Azi am încheiat un ultim document și avem firma câștigătoare pentru lucrările de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu. Valoarea licitației a fost diminuată în urma competiției dintre cele cinci asocieri. Dacă inițial am avut o valoare estimată de 47.541.000 de lei atribuim astăzi contractul cu o valoare de 42.987.799 de lei fără TVA.

Azi avem un câștigător care este reprezentat de această asociere. Celelalte firme au termen de zece zile de contestație iar dacă nu se va depune nicio contestație în aceste zile zile lucrările efective la Teatrul Mihai Eminescu vor începe în 15 zile” , a spus Cosmin Andrei.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata