parlamentare sus
achitei top

VIDEO Colaborare muzicala inedita intre patru artisti botosaneni

0 1.499

Patru artiști botoșăneni sunt la o primă colaborare surpriză. Aceștia s-au reunit pentru a interpreta o doină din Maramureș. Astfel Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian aduc în atenția publicului într-o interpretare deosebită doina „Când s-o-mpărțit norocul”. De la voce la vestimentație și la locație cei patru reușesc o primă colaborare inedită.

psd parl jos

„Muzica e stare, muzica e emoție, muzica ne definește, muzica ne unește. Vremurile pe care le traversăm cu toții se potrivesc cu starea acestui cântec binecunoscut fiecărui român. Mi-am dorit să aduc în fața voastră varianta și viziunea proprie și le mulțumesc din suflet oamenilor deosebiți cu care am colaborat într-un mod minunat și am reușit să realizăm acest acest proiect muzical. Știți că-mi place munca în echipă, îmi place să fac lucruri împreună cu ceilați, pentru ceilalți. 

Patru artiști botoșăneni, diferiți în stilurile de muzică pe care le abordează (Iustina – muzică populară, Gelu – muzică rock, Oana – muzică ușoară, Virgil – muzică internațională), vă cântă cu tot sufletul și speră să vă bucure, să vă aline, să vă emoționeze”, este mesajul Iustinei Irimia.

Idee, concept și regia sunt semnate de Iustina Irimia iar aranjamentul muzical și inginer de sunet lui Virgil Prispian (Studio Elektra Botoșani). Videograful clipului este al lui Cosmin Ciobanu. Filmările au fost realizate la Lacul Mihai Eminescu din Ipotești.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata