Viceprimarul Cosmin Andrei va propune alocarea de bani in buget pentru noi locuri de parcare

1 117

Lipsa locurilor de parcare reprezintă o problemă a șoferilor dar și a municipalității botoșănene. În acest sens Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului, intenționează să propună pentru bugetul anului 2020 sume pentru amenajarea a două parcări în municipiul Botoșani, pentru partea de proiectare și execuție.  „Este vorba despre Aleea Pinului acolo unde în urma unei vizite am avut discuții cu cetățenii și mi-au cerut acest lucru. Cea de-a doua zonă este în dreptul stadionului, în Bulevardul Mihai Eminescu acolo unde am perfectat un schimb de terenuri și suntem proprietari pe o zonă în care acum se parchează dar într-un mod necorespunzător”, a declarat Cosmin Andrei.

În același timp acesta va propune sume pentru efectuarea unui studiu de fezabilitate pentru o parcare subterană și una supraterană în zona centrală.

„Intenționez să bugetez un studiu de fezabilitate pentru construirea unei parcări sub și supraterane în spatele Casei Cărții, o zonă care este foarte aglomerată și unde am primit nemumărate solicitări pentru rezervarea locurilor de parcare, solicitări pe care nu le-am putut onora”, a precizat viceprimarul municipiului.

1 Comentariu
  1. Dismas Spune

    Mai tăiați un pic din mocirla (gazonul ) din fața școlilor și grădinițelor , după cum vedeți părinții blochează străzile când aduc copiii la școală

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata