Viceprimarul Cosmin Andrei va propune acces gratuit la Cornisa pentru persoanele cu handicap

0 235

Viceprimarul municipiului Cosmin Andrei va propune acces gratuit la Parcul de Agrement Cornisa pentru persoanele cu handicap. In acest sens acesta va veni cu o propunere de modificare a regulamentului pentru parcul Cornisa. 

„Am avut solicitari din partea insotitorilor persoanelor cu handicap pentru a facilita accesul gratuit la Parcul de Agrement Cornisa si in acest sens intentionez modificarea regulamentului pentru a veni in intampinarea acestor nevoi pe care le consider oportune pentru ca am construit aceasta facilitate cu banii botosanenilor, ai nostri ai tuturor. S-au investit zeci de milioane de lei si nu trebuie sa punem in pe primul loc profitul trebuie sa punem satisfactia cetatenilor”, a declarat Cosmin Andrei.

Acesta sustine ca la aceasta data ar fi o lista pe baza careia doar o parte a persoanelor cu handicap se regasesc pe aceasta si au acces gratuit la Cornisa. „Inteleg ca in acest moment exista un acces discretionar petru persoanele cu handicap in Parcul de Agrement Cornisa sub o forma de aprobare din partea executivului si acest lucru nu este in regula. Trebuie sa facem un cadru legal pentru toata lumea pentru acesti beneficiari astfel incat sa putem aproba in Consiliul Local sprijinul pe care il poate acorda societatea botosaneana unor semeni aflati in nevoie si dand dovada astfel de spirit de solidaritate.”, a completat viceprimarul Cosmin Andrei.

In aceste conditii, se impune aprobarea unui regulament pentru toate persoanele incadrate in grad de handicap. „Facem un acces gratuit, cu un regulament pentru toate persoanele cu handicap, urmand sa stabilim un cadru corect pentru toată lumea, pentru a nu mai exista diferente. Aceste persoane au in general gratuitati si in Uniunea Europeana si consider ca este bine să aplicam aceasta masura si la Parcul Cornisa. Nu cred că botosanenii vor avea de comentat in legatura cu aceasta masura deoarece nu trebuie sa uitam ca vorbim de persoane care au suficiente probleme”, a spus Cosmin Andrei.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata