Viceprimarul Cosmin Andrei: Universitatea A. I. Cuza din Iași dorește un parteneriat cu Primăria Botoşani. Absolvenții de liceu vor putea urma cursurile Universității la Botoșani

0 565

(CP) Pot să anunț cu bucurie că a mai fost realizat un pas pentru înființarea Extensiunii de la Botoșani, a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Azi, la Primăria Municipiului Botoșani, a ajuns adresa semnată de conducerea universității, prin care se solicită realizarea unui parteneriat între cele două instituții. Acest lucru a fost posibil în urma discuțiilor pe care le-am purtat, împreună cu doamna senator Doina Federovici, candidatul PSD pentru conducerea Consiliului Județean Botoșani și domnul deputat Marius Budăi, cu rectorul universității ieșene, profesor universitar doctor, domnul Tudorel Toader.

În urma acestei proceduri, tinerii absolvenți de liceu din Botoșani vor putea urma cursuri universitare chiar aici, nemaifiind nevoiți să plece în alte județe pentru a obține o diplomă de licență.

Mă bucur că am contribuit la realizarea acestei extensiuni, cu atât mai mult cu cât și eu sunt absolvent al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași.

Acesta este încă un exemplu că ne pasă de educația copiilor noștri iar tinerii se află în atenția noastră. Realizăm demersuri pentru binele și viitorul lor.

Comunicat de presă Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata