parlamentare sus
achitei top

Viceprimarul Andrei îl acuză pe primarul Flutur de „cinism şi lipsă de respect la adresa  botoşănenilor”

0 318

Viceprimarul municipiului Cosmin Andrei îi reproșează primarului Cătălin Flutur că în deplasările la București nu depune eforturi pentru infrastructura municipiului Botoșani. În acest sens viceprimarul îi amintește edilului că la această dată sunt zeci de kilometri de străzi neasfaltate în municipiul Botoșani. În același timp Cosmin Andrei îi amintește lui Cătălin Flutur că nu își dorește o centură a municipiului. Redăm integral mesajul viceprimarului Cosmin Andrei. 

„Pentru dezvoltarea Botoşaniul o infrastructură de calitate este un lucru determinant. Este de apreciat efortul colegilor mei care au făcut demersuri pentru a lega Botoşaniul de restul ţării prin infrastructură de calitate, pentru că, oricum avem un dezantaj din cauza poziţionării geografice. Chiar dacă unora nu le place, s-a construit drumul Botoşani Suceava cu aportul determinant al PSD, şi deasmenea investiţia Botoşani-Târgu Frumos a fost implementată până la desemnarea câştigătorului.

Dar nu este de ajuns.

Trebuie să reabilităm si infrastructura pentru Municipiul Botoşani, unde avem incă 60 de km de drum neasfaltat!!!

Şi mai avem nevoie de o şosea de centură!

Am reuşit să finalizăm prin Zona Metropolitană documentaţia tehnică pentru o rută pentru traficul greu si nu numai, care să ocolească Botoşaniul si să decongestioneze traficul de pe Calea Naţională, Petru Rareş, Maior Ignat, Viilor, Kogălniceanu şi Pacea, acolo unde oamenii reclamă ca li se surpă pereţii caselor din cauza trepidaţiilor .

În loc să pună umărul la susţinearea acestui proiect şi să mearga să-l sustină la guvernul Orbanul, primarul Cătălin Flutur se duce la Bucureşti şi discută despre orice altceva decât despre infrastructura municipiului.

Să ai documentaţie pentru o şosea de centură pentru oraş şi să mergi în faţa miniştrii tăi PNL, să discuţi discuţii despre investiții care privesc alte zone, reprezintă cinism şi lipsă de respect la adresa  botoşănenilor. Probabil pentru că domnului primar nu îi place că PSD a realizat acest proiect şi de aceea nu îl susţine, argumentând că nu este trafic şi ar fi bine să se facă drumul Botoşani – Paşcani !!!”

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata