Viceprimarii Andrei si Murariu ii cer raspunsuri primarului Flutur : Doriți cumva să vindeți terenul de sub Mall prin negociere directă…

0 424

Întrebări fără răspunsuri legate de vinderea terenului de sub Uvertura Mall în ședința de Consiliu Local de joi. Viceprimarii Cosmin Andrei și Marian Murariu au cerut clarificări la punctul de hotărâre ce viza procedura de vânzare prin negociere directă a terenurilor din domeniul privat al Municipiului Botoșani, aferente construcțiilor definitive.

„Aş dori să fac o scurtă interpelare la acest punct de pe ordinea de zi. Domnule primar aş dori să vă între de ce supuneţi aprobării acest proiect de hotărâre? Doriți cumva să vindeți terenul de sub Mall prin negociere directă ? Vă mulţumesc”, a spus Marian Murariu. Mihai Tincu a luat cuvântul şi l-a propus din partea PSD pentru a face parte din comise tocmai pe Marian Murariu pentru că este „specialist în chestii de astea. Eu rămân la părerea mea că sunteţi un specialist în cadrul etc”.

„Stimate domnule președinte Tincu tocmai prin care am făcut o interpelare și mi-am exprimat dezacordul să fac parte din această comisie.Stimate domn nu vrea să fiu părtaş la aşa ceva”, a fost replica lui Marian Murariu către Mihai Tincu.

Propunerile au fost apoi pentru Vasile Chiru și Iulian Blaga. În lipsa unui răspuns al primarului Cătălin Flutur a intervenit şi viceprimarul Cosmin Andrei. „Doresc să-l întreb şi eu pe domnul primar de ce i-a luat atribuţiile domnului Murariu privind gestiunea patrimoniului pentru pentru a propune astfel de regulamente? Şi de ce nu-i răspunde la întrebarea pe care i-a adresat-o dumnealui? Care este intenția introducerii unui astfel de regulament și care sunt dedesubturile unui astfel de regulament. Ce terenuri dorim să vindem și de ce prin negociere directă? Și de ce acum acest regulament?”, a spus Cosmin Andrei.

Proiectul a fost respins cu 13 voturi pentru, cinci abţineri Ioan Brânzei, Silvia Diaconu, Andreea Buiuc, Marian Murariu şi Călin Botosovici şi trei voturi împotrivă  Gabriel Tănase, Laurenţiu Maftei şi Cosmin Andrei.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata