Vicele Andrei are o lista de stazi pe care vrea asfalt in acest an : „Sarcina este a Direcției de Dezvoltare, coordonată direct de domnul primar”

0 879

Modul în care s-au asfaltat stăzile în municipiul Botoşani în ultimii ani stârneşte nemulţumirea viceprimarul municipiului Cosmin Andrei. Cu precădere acesta are o listă de străzi unde consideră necesar intervenţia cu atât mai mult cu cât pe jumătate din lungimea lor există asflat iar pe jumătate nu. „Străzile asfaltate parțial vor fi o prioritate pentru 2019 și voi propune pentru bugetul de anul acesta finanțarea acestor străzi cu prioritate față de altele, pentru că este un fapt anormal să avem chiar de la Revoluție până azi străzi asflaltate parțial, jumătate cu asfalt și jumătate cu piatră spartă sau chiar la un nivel deplorabil. Aș putea enumera aleea Sf. Gheorghe , strada Izvoarelor, Alexandru cel Bun, Războieni, Barbu Lăzăreanu, Hatman Arbore…Consider că trebuie abordate cu prioritate și voi propune sume pentru execuție și bugetare în vederea asfaltării acestor străzi. Din păcate lucrurile nu au mers așa cum ne-am propus”, a declarat Cosmin Andrei.
Acesta a reamintit că din 2016 a fost bugetat asfaltarea unei străzi din municipiu care nu a fost executată nici până în prezent. „Reamintesc că am bugetat o stradă de la începutul mandatului, respectiv Dimitrie Bolintineanu, o stradă de 300 de metri, termin mandatul și nu este făcut nimic. Nu mai vorbim despre Drumul Tătarilor 2,1km. sau alte străzi de lungimi considerabile, din moment ce această stradă nu a fost asfaltată. Sarcina este a Direcției de Dezvoltare, coordonată direct de domnul primar, nu poate fi asfaltată de colegii de la Direcția Edilitare pe reparații străzi”, a completat viceprimarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata