parlamentare sus
achitei top

Vezi cine va coordona filiala județeană Botoșani a Partidului Forța Națională: „Vrem ca românul să fie unit și stăpân în țara lui”

0 548

Partidul Forța Națională, proaspăt înființat, va fi coordonat la Botoșani de Radu Sorin Alexandrescu, fost vicepreședinte al ALDE Botoșani. Acesta a mai ocupat în trecut fotoliul de consilier local la Bucecea, din partea PPDD.  „Am început un nou drum alături de o nouă familie politică, Forta Națională.Simt că noi, românii, trebuie să fim uniți, să fim respectați, să fim liberi să luăm deciziile pe care le considerăm bune pentru țara noastră, să ne consumam rezervele naturale cum credem noi de cuviință.ForțaNațională vrea ca românul să fie unit și stăpân în țara lui, fără a uita să fie în buna înțelegere cu vecinii și prietenii lui” a spus Alexandrescu ce a adăugat ca tinerii vor fi principala tinta a Partidului nou înființat.

Fiecare alege, la un moment dat drumul care consideră că i se potrivește. Și cred că tânăr fiind, mi se potrivește Forța Națională.Pentru că poate trage România înainte.Cred cu tărie că tinerii acestei țări trebuie să fie patrioți. Că trebuie să lupte pentru binele național. România este casa noastră și eu unul nu am de gând să o părăsesc.De ce românii prin inteligența lor și spiritul de muncă ajută alte nații să crească, să trăiască bine? De ce nu facem asta pentru noi? Să ne iubim țara, să fim mândri de ea, să fim uniți și motivați de crezuri sănătoase. Să ne creștem copiii pe pamânt natal” a menționat Radu Sorin Alexandrescu. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata