Veste bună pentru toţi beneficiarii cardurilor de energie

0 295

Aproape două milioane de români, beneficiari ai cardurilor de energie, au primit o veste bună de la ministrul Fondurilor și Proiectelor Europene. Adrian Câciu a anunţat că valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024.

Decizia a fost luată pentru ca gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe, a precizat Adrian Câciu.

„O veste bună pentru cei aproximativ două milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie: valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe. În urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene am obținut acordul prelungirii valabilității cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024. În acest sens, în aceste zile, inițiem demersurile de modificare a legislației naționale pentru ca acest acord să fie rapid implementat. Compensarea prețurilor la energie este o măsură importantă prin care asigurăm sprijin familiilor vulnerabile și ne menținem angajamentele luate, așa cum e normal”, a scris Adrian Câciu pe Facebook.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata