Vernisaj Carmen Nicolau: „Este un fel de a ma exprima, de a le spune oamenilor ca ii iubesc” – FOTO –

0 857

Abordând o tematică variată, Carmen Nicolau vine, pentru a doua oară, în fața publicului iubitor de artă, în cadrul unei expoziții personale. Directorul Casei Județene de Sănătate Botoșani și-a reunit tablourile în cadrul expoziției „Portrete & imagini de dincolo de suflet”. Acesta va fi deschisă până pe 19 decembrie 2018 la Galeriile de Artă ,,Ștefan Luchianˮ
Dacă în expoziția deschisă anul trecut, între 4 – 13 noiembrie 2017, la Muzeul Județean Botoșani, tematica era foarte variată, în prima „personală” deschisă acum la Galeriile de artă botoșănene, expozantă abordează, în special, tematica portretului, dar aduce pe simeze și lucrări cu natură statică și peisaje. „Pictura este o bucurie, şi pentru cel care pictează şi pentru cel care o priveşte. Sper ca prin mica mea expoziţie să ofer această bucurie privitorilor. Pentru mine nu este o muncă, este o relaxare în concluzie, este o plăcere să pictezi. În ultimul timp am pictat portrete. Voi picta în continuare, pentru că este un fel de a mă exprima, de a le spune oamenilor că îi iubesc, pentru că până la urmă acest lucru contează cel mai mult, să iubeşti oamenii şi să crezi în Dumnezeu” a declarat Carmen Nicolau. Expoziția este o invitație – dedicație pentru prieteni, pentru oameni cu suflet ales și puterea de a înțelege pasiunea și nobila misiune a artei.
Evenimentul a fost prezentat de Gheorghe Median-istoric și Ana Coșereanu-muzeograf. Alături de Carmen Nicolau în aceeași expoziție, își prezintă pentru prima dată lucrările și Cezar Dron, cel care a ales arta ca hobby de suflet, și care, de asemenea, aduce lucrări variate ca tematică și ca tehnică de realizare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata