Valeriu Iftime: „Pe domnul Trufin l-am scos din rahatul vieții lui. Credeți-mă!”

0 1.021

Într-un moment de exuberanță, Valeriu Iftime, după ce a anunțat că a câștigat lupta pentru funcția de președinte al Consiliului Județean s-a exprimat destul de plastic vis a vis de schimbarea de ștafetă pe care o va face cu Doina Federovici:

simio cosma

Oameni buni, o spun cu toatã responsabilitatea: eu am facut cel mai bun lucru pentru judetul Botosani. Si am facut un lucru imens de bun doamnei (n.r. Federovici) pentru ca am scapat de o povara de care eraoricum încurcata, iar pe domnul Trufin l-am scos din rahatul vietii lui. Credeti-ma! Ascultati ce va spun! Iar mie mi-am facut un foarte mare rau pentru cã eu m-am bagat într-o chestiune foarte complicata. Noi nu am pierdut niciodata niciun

rãzboi, nu stim sã pierdem, iar eu în fiecare zi mã gândesc, a devenit asa ca o obsesie, ce fac de aici încolo? Pentru asta ai nevoie de un partid puternic,de un partid cu oameni noi si sper ca data asta sa fiu un exemplu. Am venit aici si sã vina altii dupa mine si impreuna sa fac o echipa cu oameni cu experienta, oameni cu bani si oameni tineri„, a declarat Valeriu Iftime.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata