Val de soferi bauti depistati in trafic

0 470

În finalul acestei săptămâni patru şoferi au fost depistaţi la volan băuţi.

Vineri, poliţiştii dorohoieni au oprit pentru control un moped condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Broscăuţi.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, el a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi zi, un bărbat de 50 de ani care se deplasa cu autoturismul pe strada Pictor N. Grigorescu din municipiul Botoşani, ajuns la intersecţie cu strada Armeană, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, împrejurare în care intră în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 22 de ani.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 50 de ani, precum şi a unei minore de 17 ani, pasageră în cel de-al doilea autovehicul.
S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorilor auto, rezultatul fiind negativ în cazul tânărului de 22 de ani, respectiv de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 50 de ani.
În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Duminică, un bărbat de 48 de ani, din comuna Şendriceni, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Stracova, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi oprindu-se în şanţul din faţa unei locuinţe.
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot ieri poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 au oprit pentru control pe drumul naţional DN 24 C, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani.
Fiind testat alcoolscopic, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspetul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata