Urban Serv are sare si nisip suficient sa intervina pe strazi. Vicele Andrei : „Important este ceea ce putem face pentru cetăţenii acestui oraş”

0 409

Societatea Urban Serv are stocul necesar de materiale antiderapante pentru a interveni pe străzile municipiului Botoşani. Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului, susţine că azi ajung în depozit 50 de tone de sare și că în stoc există și 36 tone de nisip.

„Cantitatea face parte dintr-un contract care are o cantitate totală de 500 tone. Pentru început, vor fi livrate astăzi 50 tone, urmând ca pe parcursul zilelor următoare să primim și cealaltă cantitate, care ne va permite acționarea cu celeritate pe viitor”, a spus Cosmin Andrei. Cât priveşte acuzele primarul Cătălin Flutur, prin care viceprimarul se face vinovat pentru această situaţie, Cosmin Andrei susţine că important este că totul s-a rezolvat. „De această situaţie au laut la cunoştinţe multe persoane şi tot timpul se va căuta vinovatul de serviciu, mai puţin domnul primar. Important este ceea ce putem face pentru cetăţenii acestui oraş care ştiu că sunt nemulţumiţi de situaţia din municipiul Botoşani, situaţie care de altfel s-a corectat în timpul zilei de astăzi”, a completat viceprimarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata