Urban Serv a început curățarea străzilor din municipiul Botoşani

0 66

Muncitorii Urban Serv lucrează de câteva zile la curăţarea străzilor de pământul rămas după sezonul rece și deszăpezire.

„Lucrăm acum la curăţarea străzilor, după sezonul rece. După ce aducem străzile la un nivel decent al curăţeniei, vom trece la spălarea unor străzi, să vedem care sunt rezultatele. Le-am transmis colegilor de la Urban Serv să acţioneze şi să vină cu rezultate. În primă fază, vom acţiona pe un tronson de stradă, să vedem dacă sunt rezultatele pe care le aştept eu, apoi vom lua acest model şi îl vom extinde cel puţin la arterele principale”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Angajații Urban Serv lucrează în trei schimburi, în zonele centrale aceștia intervenind pe timpul nopții.

„Angajații societății noastre lucrează în această perioadă pentru îndepărtarea mizeriei de pe carosabil si trotuare, rezultate în urma topirii zăpezii din municipiu. Se lucrează în mod continuu, în 3 schimburi, zonele centrale ale orașului fiind curățate pe perioada nopții, când nu este trafic. Operațiunea este efectuată manual, astfel încât să putem îndepărta eficient toată mizeria de pe carosabil (  rigolă/bordură), din zonele cu mașini parcate, unde nu putem interveni mecanizat”, a precizat Gabriel Tănase, directorul general al Urban Serv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata