UPDATE PRĂPĂD ÎN JUDET Arbori rupți, intersecții inundate și zeci de apeluri la 112 – FOTO

0 2.933

În urma fenomenelor meteo prognozate, la dispeceratul integrat ISU – SJA Botoșani s-au înregistrat mai multe apeluri în urma cărora pompierii intervin pentru inlaturarea unor arbori căzuți pe Bulevardul Mihai Eminescu, strada Dragoș Vodă și Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, dar și localitatea Brehuiesti. De asemena, s-a semnalat faptul ca intersecția Octav Onicescu cu Împărat Traian este inundata. Pompierii din Trusesti intervin și pentru inlaturarea unui arbore cazut pe partea carosabila în comuna Albesti.

O șarpantă a cazut de pe un bloc pe strada Ion Elefterescu. 

UPDATE

În după amiaza zilei de vineri, 12 iunie a.c., județul Botoșani s-a aflat sub incidența a opt avertizări nowcasting „Cod Portocaliu” de ploi torențiale, grindină de dimensiuni medii și vânt puternic. Primele efecte ale fenomenelor meteo prognozate au fost sesizate după ora 20.00. Astfel, de la ora 20.21 până 21.55, la dispeceratul integrat ISU – SAJ Botoșani s-au înregistrat 18 apeluri. O parte dintre ele sesizau aceeași situație de urgență.
Pompierii militari și voluntari au intervenit pentru înlăturarea unor copaci căzuți pe mai multe străzi din municipiul Botoșani (Bulevardul Mihai Eminescu, Dragoș Vodă, Parcul Tineretului), dar și la Brehuiesti și Albești, pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș desprinse de pe un bloc situat pe strada Ion Elefterescu din municipiul Botoșani și degajarea a trei atoturisme surprinse de apă în intersecția străzilor Împărat Traian cu Octav Onicescu.
Județul Botoşani rămâne sub atenționare de Cod Galben de ploi pana pe 15 iunie, la ora 10.00.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata