parlamentare sus
achitei top

UPDATE Ploi torențiale la Botoşani. Trafic blocat în municipiu. Pompierii intervin în mai multe localități.

0 6.847

Ploaia creează probleme în trafic. La această oră o mașină a rămas blocata pe centura în fața Fabitrans. Pana la ora 15.00 județul Botoşani se află sub avertizare cod galben de ploi iar de la ora 15.00 pana mâine dimineață la ora 6.00 sub cod portocaliu.

psd parl jos

UPDATE 

Pompierii militari si voluntari intervin în acest moment în Botoșani, Mihai Eminescu, Lozna, Rachiti si Todireni pentru evacuarea apei din gospodării, degajarea a trei autoturisme blocate în acumulările de apa si degajarea unor copaci căzuți pe carosabil. Cinci dintre intervenții se desfășoară în municipiul Botosani, iar alte patru în celelalte localitati menționate.

UPDATE

In ultimele două ore, pompierii militari si voluntari au fost solicitati sa intervina pentru înlăturarea efectelor generate de ploile abundente si vântul puternic in 32 de localități. Astfel, s-a intervenit pentru evacuarea apei din gospodării, inlaturarea arborilor căzuți pe carosabil, decolmatarea șanțurilor și îndepărtarea aluviunilor de pe drumurile județene și naționale. Trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani s-au deplasat în teren pentru monitorizarea situației. Situația este in dinamica. Revenim cu amănunte.

Sursa foto facebook 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata