UPDATE Incendiu la un apartament dintr-un bloc din zona centrală

0 726

Incendiu la un apartament dintr-un bloc din zona centrală a municipiului Botoșani. 13 persoane au fost evacuate!

Pompierii intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu la un apartament dintr-un bloc de pe Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoșani.

Incendiul se manifesta la etajul 3. La fata locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu patru echipaje cu apă și spuma, doua echipaje al Serviciului Județean de Ambulanță. Vom reveni cu amănunte!

UPDATE

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile din întregul apartament,cu degajari mari de fum și flacără deschisa. Pana acum au fost evacuate 13 persoane, doua preluate de Ambulanta pentru îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE

În total au fost evacuate, preventiv, 23 de persoane, dintre care trei copii. O femeie în vârstă de 65 ani, proprietara apartamentului, a suferit arsuri la nivelul fetei și mâinilor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. La spital a ajuns și un bebeluș de 7 luni, care a suferit o ușoară intoxicație cu fum. La fata locului au ajuns cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spuma si doua ambulante SMURD, dar și o ambulanta aparținând SAJ. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Au ars bunurile din dormitor, bucătărie și hol. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheata lângă materiale combustibile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata