UPDATE Incendiu la Bucecea : Doua persoane au ajuns la spital

0 945

Pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casa în orașul Bucecea. Din primele informații, în locuință ar fi o persoana imobilizata la pat.

La fata locului se deplasează atât pompierii voluntari din oraș, cât și pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spuma. Persoana a fost scoasă din casa de vecini, intoxicată cu fum, respira greu.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE

La locul evenimentului au fost identificare doua victime constiente, intoxicate cu fum care prezentau arsuri. La prima evaluare la fata locului femeia, de 65 ani, prezenta arsuri de gr. 1,2 si 3 pe fata, membrele superioare si partea posterioara a toracelui (aprox. 35%), iar barbatul, de 43 de ani, prezenta arsuri de gr. 1, 2 si 3 pe fata si membrele superioare. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ si transportate la spital. Incendiul este stins. Au ars o parte din bunurile dintr-o camera. Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce au lăsat o lumânare aprinsa nesupravegheata lângă materiale combustibile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata