UPDATE FOTO Ministrul Cseke Attila a ajuns la Botoșani. Discuții separate cu liberalii și social democrați

0 343

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila a ajuns la Botoșani.

Ministrul a fost primit de prefectul Dan Nechifor, ministrul Marius Budăi, parlamentarii Costel Soptica și Cristian Achiței, președintele CJ Doina Federovici, primarul municipiului Botoșani Cosmin Andrei, primarul orașului Săveni Relu Tîrzioru și Monica Adăscaliței, directorul Direcției de Sănătate Publică.

La prima oră acesta poartă discuții cu cei care l-au așteptat. Va urma la Casa de Cultură a Sindicatelor o întâlnire de lucru cu reprezentații unităților administrativ teritoriale din județ. După discuții ministrul Cseke Attila va merge la diferite obiective de investiții cu fonduri de la Compania Națională de Investiții din municipiul Botoșani, dar și Săveni, Darabani, Dorohoi și Bucecea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE

 

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dl Attila Cseke a început discuțiile separat de reprezentanții liberali și social democrați.

Prima dată Cseke Attila a discutat cu prefectul județului, Dan Nechifor,  deputatul Costel Șoptică, senatorul Cristian Achiței și directorul DSP Botoșani, Monica Adăscăliței. Discuțiile s-au purtat pe marginea principalelor obiective de investiții derulate în prezent în județul Botoșani, dar și a perspectivelor de finanțare a altor proiecte ce ar duce la dezvoltarea județului.

Apoi Ministrul Dezvoltării s-a întâlnit și discutat pe marginea investițiilor cu Marius Budăi, ministrul Muncii, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, primarul Cosmin Andrei, primarul Relu Tîrzioru și Dorin Birta, vicepreședintele CJ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata