UPDATE FOTO Incendiu într-un bloc de garsoniere. 28 de persoane sunt evacuate

0 576

Panică între-un bloc din municipiul Botoșani din cauza unui incendiu. 28 de persoane s-au evacuat.

În urma cu puțin timp, pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într – o garsoniera situata la etajul 4 al unui bloc de pe strada Parcul Tineretului din municipiul Botoșani. La fata locului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospeciala cu apa și spuma, autoplatforma de lucru la înălțime, ambulanta de terapie intensiva mobila SMURD, o ambulanta SMURD si o ambulanta aparținând Serviciului Județean de Ambulanta Botoşani. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau bunurile dintr-o camera a
unei garsoniere, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuința. 28 persoane dintre care zece copii s-au autoevacuat, pana la sosirea forțelor de intervenție. Incendiul este lichidat. Proprietarul garsonierei, in vârstă de 51 ani, a fost scos de vecini si transportat transportat la spital pentru evaluarea stării de sănătate. O alta femeie a suferit un atac de panica, a primit îngrijiri medicale la fata locului, dar a refuzat transportul la spital.
Pompierii urmează să stabilească cauza de producere a incendiului si valoarea pagubelor.

UPDATE

Cauza probabila este fumatul in locuri nepermise. A ars un pat. Din cauza temperaturii s-au degradat un televizor, un geam termopan si 10 m.p tavan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata