UPDATE : FOTO – Accident cu șase victime în zona Scolii 3 din municipiul Botosani

0 541

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier la intersecția cu scoala 3  din municipiul Botoșani.  Din primele informații în urma accidentului sunt mai mult de trei victime.

La fața locului s au deplasat patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani cu o autospeciala de descarcerare, una cu apa si apuma, ambulanța SMURD, TIM si o ambulanță de la SAJ Botoșani. Ultimele informații sunt mai multe victime.

Update

Accidentul s-a soldat cu 6 victime din care 4 au fost duse la spital, printre care şi un copil în stare mai gravă.

Update

Șase persoane scoase din trei autoturisme implicate intr-un accident rutier si stingerea unui inceput de incendiu izbucnit la una dintre mașinile avariate – datorita intervenției prompte a colegului nostru, slt. Bogdan Cârligeanu, loctiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Botoșani.
Ofițerul se deplasa spre Trusesti pentru a participa la o activitate de instruire cu colegii de la subunitate. A observat coloana de mașini si a coborat sa vada ce se intampla. A ajutat victimele si a stins începutul de incendiu. Între timp, colegii chemați în sprijin au ajuns la fața locului. Patru dintre persoanele implicate au fost transportate la spital spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Sursa foto Facebook

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata