pas top

Unul dintre viceprimari vrea sa stie cand sunt gata locuintele sociale de la Cismea

0 401

Viceprimarul Cosmin Andrei vrea să ştie când vor fi finalizate locuinţele sociale din cartierul Cişmea. Aceasta s-a interesat de stadiul lucrărilor în şedinţa extraordinară a Consiliului Local de azi.
„Dacă ne pot transmite colegii de la Dezvoltare care este termenul de finalizare a locuințelor sociale pentru care astăzi am alocat bani din partea Ministerului Dezvoltării, care pot avea inclusiv o destinaţie pentru cetăţenii care au fost afectaţi, din acest imobil. Şi de asemenea, să se analizeze dacă se poate să transformăm cele două locuinţe din Centrul Istoric din locuinţe de serviciu în locuinţe de necesitate, tot pentru a veni în sprijinul celor care au fost afectaţi”, a întrebat viceprimarul Cosmin Andrei.
Primarul Cătălin Flutur a estimat că imobilele vor fi gata în vara anului viitor.
„Astăzi am mai primit o parte din bani, se lucrează la cele două blocuri, e în funcţie de banii care se primesc de la Compania Naţională de Investiţii. Constructorul lucrează, dar în funcţie de banii care se alocă. Locuinţele au o destinaţie clară”, a spus Cătălin Flutur.

În acelaşi timp viceprimarul a solicitat pregătirea a două locuințe din Centrul Vechi, prin schimbarea destinației, ca să poată fi locuinte de oamenii din Primăverii, în cazul în care vor avea nevoie. Primarul a subliniat că nu ar fi nicio problemă în acest sens.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata